Skip to content
Upcoming

Eric Koston’s Nike SB x Air Jordan 1 Low

13 juni 2019 17:00
Eric Koston’s Nike SB x Air Jordan 1 Low

Jordan en Nike SB zetten hun samenwerking door om deze zomer een Nike SB x Air Jordan 1 Low uit te brengen. Deze Air Jordan 1 Low is gedesigned samen met skate legende Eric Koston.

Eric Koston is een Amerikaanse skate legende geboren op 29 april 1975 in Thailand. Op jonge leeftijd verhuisde Eric naar Californië en begon met skateboarden toen hij 11 jaar was. Eric begon toen al snel groot te worden in de skate scene. Hij werd vooral bekend om zijn relaxte skate stijl en technische tricks. Tot de dag van vandaag hoort Eric nog steeds tot een van de grootste skateboarders.

Er is gekozen voor de Air Jordan 1 Low OG. De Air Jordan 1 OG wordt bekleed met een wit leren base met een navy blauwe suède overlay. Een zilveren Swoosh bevindt zich op de zijkant van de upper met op de toebox een klein Jumpan logo. Als laatste staat het Nike SB logo op de tong en insole met het Jordan logo op de hiel.

De Nike SB x Air Jordan 1 Low ‘Midnight Navy’ drop op maandag 17 juni via de Nike SNEAKRS app en andere Nike SB retailers. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Nike SB X Air Jordan 1 Low 'Midnight Navy'

CJ7891-400 · Prijs vanaf €757,-

Naar alle aanbieders
Images by Sneakerjagers/Nike