Skip to content
Upcoming

Nike React Vision nieuwste colorway dropt morgen donderdag 14 mei

13 mei 2020 20:48
Nike React Vision nieuwste colorway dropt morgen donderdag 14 mei

Eindelijk is het dan zo ver! Er staat weer een heerlijke sneaker op de planning en het paar zal sneller droppen dan je denkt. Nike heeft zijn best gedaan om weer wat prachtigs neer te zetten die alle aandacht naar zich toe trekt, en dan kan het ook niet anders dat we het niet over de Nike React Vision zouden hebben. De sneaker krijgt een te gekke strakke colorway met toffe details genaamd ‘Iridescent’. We hoeven maar één keer te knipperen met onze ogen, want het gaat heel snel. Morgen donderdag 14 mei 2020 zal deze gave colorway droppen.

Nike NSW React Vision ‘Iridescent’ | CW0730-100

Het paar heeft een strakke uitstraling, maar is zeker weten niet saai. Er gebeurt van alles en niks is te gek, er is gekozen voor meerdere kleuren op het bovenwerk. De basis heeft een witte kleur gekregen, hierover heen zie je een mix van ‘Particle Grey’ en ‘White’. Wat je weer terug ziet is dat de sneaker de kenmerkende mesh mee neemt naar de uitgesproken swoosh en synthetische taping. Op de hakken is gekozen voor een ‘melkachtig’ arrangement. Nike noemt het paar ook wel een ‘mythische symfonie’, door de texturen en vormen. Het paar biedt ook ongeevenaard comfort met een stijlvolle look. Met extra grote vormen en een kenmerkende mix van materialen, is het echt een sneaker die je moet hebben om je sneaker collectie compleet te maken.

Release info

Nog heel even wachten dus, want nog heel eventjes wachten en dan zal het paar droppen. Op donderdag 14 mei 2020 zal het paar droppen bij Nike en Nike retailers. Wees er op tijd bij, om 09:00 staan ze er namelijk al op. Ze zijn er voor de dames en de heren vanaf 130,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Nike React Vision 'Iridescent'

CW0730-100 · Prijs vanaf €133,-

Naar alle aanbieders
Images by: Sneakerjagers