Skip to content
Upcoming

Nike React Sertu, het nieuwste React model van Nike

13 juni 2019 15:56
Nike React Sertu, het nieuwste React model van Nike

Nike zet hun succesvolle React lijn door, door een heel nieuw model eraan toe te voegen. Het nieuwste React model gaat de Nike React Sertu heten.

De Nike React Element ’87 kwam uit in juni 2018 en was het eerste model met de nieuwste React technology erin. De eerste colorway die uitkwam was zwart en wit. De upper van de sneaker is gemaakt van dun doorzichtig materiaal en geeft zo een toffe look aan de sneaker. Niet veel later kwam er een samenwerking met UNDERCOVER waarin er nog vier nieuwe colorways uitkwamen. Later kwam er een goedkopere versie uit van de React Element ’87 genaamd de React Element ’55. Dit was een goedkopere versie, gemaakt met goedkopere materialen en zonder doorzichtige upper.

Nog een model met het React technology is de Nike React ISPA. De eerste Colorway van de Nike React ISPA kwam uit in februari 2019. Net zoals de React Element ’87 en ’55 had deze een React midsole. De upper van de sneaker is gemaakt van waterdicht materiaal met een ducktape streep over de upper heen.

Nike React Sertu details

Nu heeft Nike hun nieuwste model laten zien voor de React serie. De Nike React Sertu beschikt weer over een React midsole om zo extra comfort te bieden. Als we naar de upper kijken lijkt het erop dat Nike meerdere oude modellen als inspiratie heeft gebruikt. Zo is te zien dat er op de midfoot gebruik is gemaakt van de Air Woven en is de tong hetzelfde als de React Element ’87. Ook zijn er nieuwe elementen gebruikt voor dit model, zo is de hiel asymmetrische en is er een overlay van basketball leer. Opvallend is ook een klein lipje aan de zijkant van de upper waar “The10th” op staat.

De sneaker komt pas uit in september voor €150,- op Nike.com en bij andere Nike retailers. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Nike React Sertu 'Wheat'

AT5301-700 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders
Nike React Sertu
Nike React Sertu
Nike React Sertu
Nike React Sertu
Images by sivasdescalzo