Skip to content
Upcoming

Twee nieuwe colorways voor de Nike React Element ’87

30 april 2019 16:46
Twee nieuwe colorways voor de Nike React Element ’87

Het lijkt niet te stoppen bij twee nieuwe colorways voor de Nike React Element ’87, want er komen donderdag 2 mei nog twee nieuwe colorways uit van deze futuristische sneaker. De twee colorways die uitkomen zijn ‘Moss’ en ‘Dusty Peach’.

De details

De upper is zoals gewoonlijk bij de ’87 doorzichtig, wat de sneaker een erg toffe look geeft. De ‘Moss’ colorway heeft een kleurencombinatie van groen, geel en blauw op de veters. De enorm grote Swoosh aan de zijkant is zwart gekleurd. De upper zit bovenop een een witte outsole met gele aspecten.

De ‘Dusty Peach’ colorway is wat donkerder en heeft een kleurencombinatie van donker rood, donker blauw en donker oranje. De grote Swoosh die op de zijkant van de sneaker zit is hier meer doorzichtig en grijs. De veters zijn hier ook blauw en deze upper is geplaatst op een witte outsole met oranje aspecten.

Deze twee colorways voor de Nike React Element ’87 komen op donderdag 2 mei uit op Nike.com en andere Nike retailers voor €160,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze release kalender in de gaten!


Nike React Element 87 'Moss'

AQ1090-300 · Prijs vanaf €106,-

Naar alle aanbieders
Images by 43Einhalb

Nike React Element 87 'Dusty Peach'

AQ1090-200 · Prijs vanaf €55,-

Naar alle aanbieders
Images by Sneakersnstuff