Skip to content
Upcoming

Nike React Element 87 release info 16 augustus

13 augustus 2018 14:06
Nike React Element 87 release info 16 augustus

Nike heeft met de React-zool een nieuw succes te pakken. Het nieuwe model de React Element 87 is na de eerste release erg succesvol gebleken. 16 augustus zullen er twee nieuwe colorways uitkomen.

De Nike React Element 87 is een nieuw en zeer opvallend model. Voor optimaal comfort heeft de sneaker de nieuwe React technologie in de zool. De upper van de sneaker heeft een unieke eigenschap, hij is namelijk deels doorzichtig. De veterpanden zitten op de stof gestikt, hierdoor krijg de sneaker een deconstructed look.

De twee nieuwe colorways zijn: Desert Sand/Smokey Mauve/Volt en Dark Grey/Pure Platinum/Photo Blue. De Desert Sand colorway heeft een mooie Volt contrast kleur gekregen op de stiksels en de ‘stippen’ op de zool. De Dark Grey colorway heeft blauw en rood als contrast kleuren op de sneakers.

Gezien de populairiteit van de eerste colorways en de aankomend UNDERCOVER collab zal ook deze sneaker weer snel uitverkocht zijn! Check hier onder de onfoot foto’s waar de sneaker nog beter tot hun recht komen.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike React Element 87 ‘Desert Samd’

Releasedatum: 16.08.2018
Prijs: €160,-
Colorway: Desert Sand / Cool Grey – Smokey Mauve
Stylecode: AQ1090-002
Bekijk hier de storelist>>


Nike React Element 87 ‘Desert Sand’

Releasedatum: 16.08.2018
Prijs: €160,-
Colorway: Dark Grey / Pure Platinum – Photo Blue
Stylecode: AQ1090-003
Bekijk hier de storelist>>

Images: Overkill & Atmos