Skip to content
Upcoming

StockX-Under-Retail series week 7, Part 1

18 februari 2021 10:00
StockX-Under-Retail series week 7, Part 1

Ben jij op zoek naar een nieuw paartje sneakers? Maar heb je geen zin om de hoofdprijs te betalen? Dan ben je hier aan het juiste adres. In deze serie lichten wij namelijk sneakers uit die op te pikken zijn voor minder centjes dan dat je er voor betaald in de winkel! Ditmaal hebben wij gekozen voor het Nike React Element 87 silhouet in de ‘Anthracite Black’ colorway.

De React Element 87 is een combinatie van een lifestyle en een hardloop silhouet. In de zomer van 2018 debuteerde de sneaker voor het eerst en werd met open armen ontvangen. In een jaar tijd zagen we meerdere colorways voorbij komen. Ondertussen hebben we al een lange tijd niks meer van het silhouet gehoord, maar dat betekent niet dat hij vergeten mag worden. Het is namelijk nog steeds een heerlijk model dat comfort biedt en goed te matchen is met je dagelijkse outfits. De ‘Anthracite Black’ en de ‘Sail’ colorways waren de eerste colorways die verschenen op het silhouet.

Nike React Element 87 ‘Anthracite Black’ | AQ1090-001

Het silhouet beschikt over vele details, dus we beginnen op het bovenwerk. Het valt al gauw op dat het bovenwerk grotendeels beschikt over doorzichtig materiaal. Ook de tong is voornamelijk doorzichtig. Op de zijkanten is een zwarte Swoosh te vinden die de transparantie onderbreekt. De manier waarop het design is opgemaakt doet ons erg denken trail running. Onder het donkere bovenwerk is een contrasterende React midsole verwerkt die zorgt voor maximale cushioning dat zorgt voor een comfortabel gevoel. Op de midsole en outsole zitten allerlei pods verwerkt die het design helemaal afmaken.

Toen de sneaker dropte bedroeg de nieuwprijs €160,-. Op StockX is het mogelijk om de Nike React Element 87 ‘Anthracite Black’ voor veel minder te scoren. De laagste prijs die gevraagd wordt is €73,-. Dus zoek jij nog een paartje sneakers? Aarzel dan niet te lang! Voor hetzelfde geld schiet de prijs namelijk plotseling de lucht in. Benieuwd naar de andere blogs die onderdeel uitmaken van de Under-Retail serie? Klik hier!


Nike React Element 87 'Black'

AQ1090-001 · Nu voor €129,-

Bekijken bij StockX
React Element 87