Skip to content
Upcoming

Zachte violet kleuren komen op de Nike React Element 55

17 februari 2020 13:41
Zachte violet kleuren komen op de Nike React Element 55

De Nike React Element 55 is één van de meest comfortabele sneaker van Nike. Nu komt deze comfortabele sneaker is een zachte violet colorway.

De Nike React Element 55 kwam voor het eerst uit in 2018, na de release van de Nike React Element 87. Het grote verschil tussen deze twee sneaker was dat de React Element 87 een doorzichtige upper had. Ook was de 55 een stuk goedkoper dan de 87 en dat viel bij veel mensen in de smaak. De sneaker werd uitgerust met een React midsole en werd zo een van de meest comfortabele lifestyle sneaker van Nike.

Het bovenwerk van de React Element 55 ‘Violet’ is gemaakt van grijs mesh om zo stevigheid te bieden aan de sneaker. Grooten deels van deze grijze kleur is te vinden op de sneaker maar er zijn een paar roze accenten die de sneaker toch anders maken. Deze roze accenten zijn te vinden rondom de veters, zoolplugs en hiel tab. Een ander leuk detail is de chrome tong.

Deze Nike React Element 55 ‘Violet’ is al verkrijgbaar voor members bij Nike en dropt later voor iedereen. Dus wil jij alvast klaar zijn voor pasen wacht dan niet te lang voordat hij is uitverkocht! Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!

Nog geen Nike member? Ga naar Nike.com/nl en maak een account aan om member te worden!


Nike React Element 55
Nike React Element 55
Nike React Element 55
Nike React Element 55
Images by Nike