Skip to content
Upcoming

Nike React Element 55 nieuwe tie-dye colorway

18 maart 2019 16:42
Nike React Element 55 nieuwe tie-dye colorway

Nadat Nike verschillende, normale colorways heeft uitgebracht van de React Element 55, heeft Nike nu ook een tie-dye colorway aangekondigd.

Nike React is ontwikkeld om uiterste comfort te bieden aan onder andere hardlopers. Dit is Nike ook zeker gelukt en Nike heeft ondertussen meerdere React modellen uitgebracht. Eerst bracht Nike de React Element 87 uit als een collab met Undercover. Door het succes werd in 2018 de React Element 55 uitgebracht in verschillende colorways. Het verschil is dat bij de RE 87 de upper doorzichtig is. Bij de RE 55 is dit niet het geval.

De details

Begin 2019 bracht Nike veel colorways uit van de React element 55. Nu heeft Nike een bijzondere tie-dye colorway aangekondigd. De kleuren paars, rood, roze, geel en groen zijn samengevoegd in een tie-dye colorway. Deze kleurrijke sneaker beschikt over een zwarte, rubberen zool en een zwarte tong. De Swoosh op de buiten- en achterkant heeft een zandkleur gekregen. Op de zool zitten rubberen pods die voor extra grip zorgen.

Een exacte releasedatum is helaas nog niet bekend. Wij verwachten dat deze colorway ergens rond de zomer dropt voor €130,-.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.

Nike React Element 55

Prijs: €130,-
Colorway: Tie-Dye

Nike React Element
Nike React Element
Nike React Element
Afbeeldingen: US11