Skip to content
Upcoming

Deze Nike React Element 55 grijpen voor maar €70

2 mei 2020 16:37
Deze Nike React Element 55 grijpen voor maar €70

De Nike React Element 55 is het kleine broertje van de React Element 87. Beide modellen beschikken over de comfortabele React zool technologie alleen heeft de React Elelement 55 een niet doorzichtige upper. De Nike React Element heeft al enorm veel colorways op zich gekregen en begint zich onderhand te vormen tot een van de meest gedragen sneakers van Nike. De retail prijs heeft altijd rond de €130,- gehangen, maar nu met onze Happy Sneaker Days kan jij dit moderne model scoren voor maar €70,-.

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van synthetisch materiaal wat direct om de voet heen loopt. Een wit/beige en gele colorway bevind zit op de upper. Nike branding is te vinden op de zijkant, hiel en tong van de sneaker. het bovenwerk rust uiteraard op de comfortabele react zool.

De Nike React Element 55 kan jij nu scoren voor maar €70,-. Klik op de knop hieronder om direct naar de sneaker te gaan en bekijk natuurlijk onze Happy Sneaker Days pagina om alle STEALS en DEALS van dit moment te zien.


Nike React Element 55 SE

BQ6166-101 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders