Skip to content
Upcoming

Nike Presto React komt in een ‘Brutal Honey’ colorway

1 mei 2019 16:51
Nike Presto React komt in een ‘Brutal Honey’ colorway

Nike heeft aangekondigd dat zij een nieuwe colorway van de Presto React zullen uitbrengen. Het gaat om een ‘Brutal Honey’ colorway.

Dit is niet het eerste model van Nike dat in een ‘Brutal Honey’ colorway komt. In 2015 bracht Nike het originele Presto model uit in dezelfde colorway. Nu heeft deze colorway zijn weg gevonden naar het futuristische model, de Presto React. Echter is het kleurgebruik wel zo goed als hetzelfde gebleven.

De details

De Nike Presto React komt in een nieuwe colorway, genaamd ‘Brutal Honey’. Deze colorway beschikt over de kleuren zwart, goud, geel en wit. Het model beschikt over een comfortabel, sok achtig bovenwerk. Het bovenwerk is gemaakt van neopreen. Om het ontwerp van de React zool hetzelfde te houden, zijn er aan de onderkant doorzichtige rubberen pods toegevoegd. Deze pods zijn bevestigd op een wit/gele zool. Op de zijkanten beschikt de colorway over een metallic gouden kooi voor de veters. De Swoosh op de neus en op de zijkant beschikt over een zwarte kleur. Op het bruine voetbed staat een bij getekend.

Scroll naar beneden voor gedetailleerde foto’s van de nieuwe colorway van Nike. Morgen, 2 mei, zal deze colorway uitkomen in Amerika. Wanneer deze sneaker in Europa released is nog niet bekend. verkrijgbaar. Houdt onze releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws!


Nike React Presto 'Brutal Honey'

AV2605-001 · Prijs vanaf €53,-

Naar alle aanbieders
Nike Presto React
Nike Presto React
Nike Presto React
Images by SneakerPolitics