Skip to content
Events

Nike On Air 2018 winnaar Londen

7 februari 2019 11:32
Nike On Air 2018 winnaar Londen

Een herinnering verwerken naar een sneaker. Dat is precies wat Jasmine Lasode deed. Vorig jaar mei werd bekend gemaakt wie zijn of haar eigen design mag gaan uitbrengen. Er werd massaal gestemd op de ontworpen sneaker van Jasmine. Namelijk de Air Max 97 London Summer of Love. Vervolgens werd ze geselecteerd. Uit elke stad werd één winnaar gekozen. Jasmine Lasode werd de winnaar uit London. Kortom een fantastische prijs!

Jasmine is een beeldend kunstenares die naar Londen is verhuisd. Het doel hiervan was om haar creativiteit te ontplooien. Dit is zeker gelukt. Haar Air Max 97 London Summer of Love is geïnspireerd op een dierbare herinnering. Een eerste date op Primrose Hill. De sneaker is een mooie herinnering aan de liefde en de zomer in de stad. Daarna is Jasmine bezig geweest met het ontwerpen. Ze heeft haar creativiteit ontwikkeld en daardoor is dat beloond door een eigen ontworpen sneaker.

De sneaker heeft een bijzonder uiterlijk. Dit komt voornamelijk door de felle kleuren. De zool is gecombineerd met zwart, neon geel en oranje. Op de bovenkant is veel oranje gebruikt met neon gele veters. Daaronder zie je een aantal lijnen van groen met blauw. Het Nike logo is paars. Daarnaast is de basis van de sneaker wit. Daardoor is de sneaker erg opvallend. Dit komt door het contrast van de felle kleuren in combinatie met wit.

Wil je meer weten over het verhaal van de Nike Air Max 97 London Summer of Love? Kijk dan snel naar de video hieronder!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 97 London Summer of Love, by Jasmine Lasode

Releasedatum: april 2019
Prijs: Nog niet bekend
Colorway: Neon Yellow / Orange / Blue / Green / Purple

Nike Air Max 97 London Summer of Love
Nike Air Max 97 London Summer of Love
Nike Air Max 97 London Summer of Love
Images by Nike