Skip to content
Upcoming

Nike M2K Tekno Gel ‘Orange’ // Closer look

6 juni 2019 17:01
Nike M2K Tekno Gel ‘Orange’ // Closer look

Het is nog niet eens zolang geleden dat Nike de M2K Tekno op de markt bracht. Toch heeft deze sneaker al verschillende harten gestolen onder de sneaker liefhebbers. Er zijn dan ook al verschillende colorways het afgelopen jaar uitgekomen en ook nu is bekendgemaakt dat er weer één in de startblokken staat.

Deze beauty bestaat zo gezegd nog niet zolang. Zijn wortels stammen dan ook af van de Air Monarch. De ontwerper Jin Hong heeft dit model gebruikt als inspiratie om dit nieuwe silhouet te creëren. Gelukkig maar, want sinds hij is uitgebracht is het een musthave geworden in de sneaker scene. Oorspronkelijk gebruikte Nike retro colorways, maar bij dit model hebben ze voor een totaal andere angle gekozen.

De details

Twee maanden geleden werd er al bekendgemaakt dat er een nieuwe colorway van dit model aankwam die geheel bedekt was met een volt kleur. De colorway die ze nu hebben aangekondigd lijkt enigszins op dit model. Hij heeft in ieder geval een zelfde soort stijl alleen is het bedekt met een oranje kleur. Omdat de sneaker helemaal oranje is betekent dat niet dat het ook helemaal bedekt is met hetzelfde materiaal. Integendeel zelfs.Voor de upper hebben ze gekozen voor synthetische stof, terwijl er leer is gebruikt voor de voorkant en de heel. Daarnaast hebben ze nog doorzichtige stukjes plastic gebruikt voor de overlays op de body van de sneaker. Al deze materialen zorgen er samen voor dat er een ontzettend mooie diepte valt in deze schoen en dat de sneaker er echt uit springt.

Helaas is het nog niet bekend wanneer deze sneaker gaat uit komen. Wel kunnen we vertellen dat hij een prijskaartje gaat krijgen van €130,-. Kan jij niet wachten totdat jij deze musthave aan jou collectie kan toevoegen? Houd onze releasekalender dan goed in de gaten voor meer informatie.

Nike M2K Tekno Gel 'Orange'

CI5749-888 · Prijs vanaf €320,-

Naar alle aanbieders

Images by: Nike