Skip to content
Upcoming

Nike lanceert de Nike ‘On Air’ Workshop contest

14 maart 2018 11:43
Nike lanceert de Nike ‘On Air’ Workshop contest

Nike biedt ook dit jaar weer de kans voor mensen om hun Air Max design uit te laten brengen met de ‘On Air’ workshop. Uit de Nike ‘On Air’ workshop komen een aantal ontwerpen die verschillende steden zullen gaan vertegenwoordigen. Dit jaar wordt op Air Max Day 2018 de Nike X Sean Wotherspoon gereleased. Een nieuw hybrid-model ontworpen door Sean Wotherspoon, een verzamelaar van vintage schoenen en kleding. De hybrid bestaat uit een Air Max 1 zool en een Air Max 97 upper.

Sinds 2014 kennen we Air Max day. Deze dag is door Nike in het leven geroepen om de geboorte van de Air Max 1 te vieren. Sinds de, bijna, re-release van de Nike Air Max 1 ‘Atmos Safari’ is Air Max Day en Air Max Month steeds groter en groter geworden. Zo konden we in 2016 stemmen op verschillende Air Max modellen, waarna er een gereleased is. Dit is uiteindelijk de Air Max 1 ‘Elephant’ geworden. Met verschillende Air Max releases in maart is dit de maand voor Air Max liefhebbers geworden.

Air Max Month 2017 Releases

Terwijl Air Max Month 2018 nog is volle gang is, is Nike ook al bezig met volgend jaar. In de steden New York, Londen, Parijs, Seoul, Shanghai en Tokyo zullen workshops gegeven worden over het ontwerpen van sneakers. De workshops bestaan uit concept ontwikkeling, silhouet selectie, materiaal selectie, kleur keuze en versieringen. Ieder design zal langs een vakjury gaan die uiteindelijk 3 ontwerpen uit zullen kiezen per stad. De laatste drie ontwerpen worden uitgewerkt tot een 3D-rendering, waarna wij mogen stemmen op de site van Nike. Per stad zal er een ontwerp uitgebracht worden.

Kan jij nou niet wachten op deze nieuwe Air Max modellen? Check dan ons assortiment aan Nike Air Max hier.