Skip to content
Upcoming

Nike Kyrie 5 ‘Spongebob’ // closer look

30 mei 2019 09:58
Nike Kyrie 5 ‘Spongebob’ // closer look

Nadat Kyrie Irving een eigen colorway heeft gemaakt uit inspiratie van de televisieshow, Friends, is hij weer een samenwerking aangegaan met een grote televisiedistributeur. Dit keer is hij samen met Nike de samenwerking met Nickelodeon aangegaan. Op deze manier creëerde ze samen de ‘Spongebob’ colorway op het Kyrie 5 model.

De details

Zoals jullie misschien wel weten denkt Irving vaak outside the box. Ook in dit geval heeft hij een zeer unieke maar ook een zeer sterke sneaker naar voren gebracht. Om te beginnen heeft hij de sneaker een gumsole gegeven en heeft vlak daarboven een rood en een wit accent aangebracht. Dit staat voor de combinatie van de stropdas, blouse en broek die Spongebob altijd draagt. Vervolgens is de upper helemaal in het geel bedekt en zijn er een aantal stippen aangebracht die refereren naar de gaten die Spongebob in zijn lichaam heeft zitten. Daarnaast heeft de Swoosh een geribbelde rand en staat er op de tong Nickelodeon.

Helaas is er nog niet bekend wanneer deze sneaker met een flinke dosis jeugdsentiment gaat uitkomen en wat het prijskaartje dan wel gaat zijn. Ben jij benieuwd wanneer deze unieke sneaker gaat uitkomen? Houd onze releasekalender dan goed in de gaten.


SpongeBob Nike Kyrie 5 Release Date
Images by: leo_zd_37