Skip to content
Upcoming

Nike komt met het gloednieuwe Nike Worldwide Pack

10 juni 2020 15:45
Nike komt met het gloednieuwe Nike Worldwide Pack

Nike heeft dit jaar al heel wat succesvolle releases geleverd. Verschillende collabs met onder andere Ben & Jerry’s en het nieuwe Nike Space Hippie pack dat donderdag 11 juni released. Het is tijd voor een nieuw thema, die al wel een paar keer is verschenen, maar dit keer is Nike bezig met het produceren van een heel pack. Dan heb ik het natuurlijk over het Nike Worldwide Pack. Deze verbind ons samen met de hele wereld. Het pack zal bestaan uit vier sneakers, ieder bestaande uit het kleurrijke Worldwide thema. Kortom, eentje die we absoluut niet kunnen missen!

Nike Worldwide Pack

Dit pack zal bestaan uit vier sneakers, tweemaal de Nike Air Force 1, de Nike Air Tailwind ’79 en de Nike MX-720-818. De vier modellen hebben allemaal wat met elkaar gemeen. Naast het worldwide thema, beschikken zij alle vier over de kleuren wit, volt en blue fury. Het thema Worldwide wordt duidelijk gemaakt door een speciaal ‘worldwide’ logo, die zich bevindt op de tong. Elk silhouet is voorzien van een opvallende ‘worldwide’ tekst of afbeelding. Een van de Nike Air Force’s heeft een kleine aanpassing ondergaan, de sneaker heeft namelijk treklipjes op zowel de tong als op de hiel. Ook de Nike Tailwind ’79 heeft een leuk effect, zo is de Swoosh aan de binnenkant blauw en aan de buitenkant volt. De laatste Nike MX-720-818 is een ontzettend kleurrijke verschijning, met een grote wereldbol op de zijkant van het bovenwerk.

Wanneer dit pack precies zal releasen is nog niet bekend. Wij hopen binnenkort meer te weten over dit pack. Houd daarom in de tussentijd onze releasekalender in de gaten op up to date te blijven over deze release. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en bekijk hieronder de afbeeldingen van de sneakers.

Nike Air Force 1 '07 LV8 'Worldwide Pack'

CK6924-101 · Prijs vanaf €77,-

Naar alle aanbieders
Nike Worldwide Pack
Nike Worldwide Pack
Nike Worldwide Pack
Nike Worldwide Pack
Images by Nike