Skip to content
Upcoming

Nike komt met een nieuw ‘White Iridescent’ pack

23 juli 2019 15:11
Nike komt met een nieuw ‘White Iridescent’ pack

Wit, de kleur die mensen het liefst dragen tijdens de warme zomer dagen. deze kleur stoot namelijk zonlicht af, terwijl zwart juist zonlicht absorbeert waardoor het nog warmer kan aanvoelen. Meestal zie je dat mensen hier alleen rekening mee houden op het gebied van kleding, maar ook je voeten verdienen verkoeling tijdens de warme dagen. Nike komt nu met een nieuw ‘White Iridescent’ pack met daarin 4 modellen. 3 hiervan zijn op dit moment al verkrijgbaar!

Het nieuwe Nike ‘White Iridescent’ pack bevat de Air Force 1, Air Max 97, React Element 55 en de Internationalist. De Sneakers zullen voornamelijk wit zijn, met hier en daar Iridescent details. Zo zien we de Iridescent elementen op de Air Force 1 terugkomen op het hiel element, het label op de tong en de middelste vlakken op de zijkanten van de sneakers. Bij de Air Max 97 is dit te vinden op één van de golven op de upper en het kleine vlak waarin de mini Swoosh te vinden is. Alleen op de Nike Internationalist is de Swoosh werkelijk gekleurd in het Iridescent.

De Iridescent elementen passen perfect bij de witte sneakers. De sneakers stralen door deze combinatie namelijk een enorm frisse look uit. De perfecte sneakers dus om te dragen tijdens de warme dagen.

Wil jij stralen op de Air Force 1, React Element 55 of de Internationalist? Dan heb je geluk! op dit moment zijn deze sneakers uit het Nike ‘White Iridescent’ pack al verkrijgbaar. Alleen de Air Max 97 heeft helaas nog geen releasedatum gekregen. blijf voor deze sneaker dus nog even onze releasekalender in de gaten houden. Bekijk ondertussen alvast de foto’s hieronder.


Nike Air Max 97 'Iridescent Silver'

CJ9706-100 · Prijs vanaf €179,-

Naar alle aanbieders
'White Iridescent' pack
'White Iridescent' pack

Nike Air Force 1 Low 'Iridescent Silver'

CJ9704-100 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
'White Iridescent' pack

Nike React Element 55 'Iridescent Silver

CN0147-100 · Prijs vanaf €121,-

Naar alle aanbieders
'White Iridescent' pack
'White Iridescent' pack

Nike Internationalist SE 'Iridescent White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
'White Iridescent' pack
Images by: Nike