Skip to content
Upcoming

Nike Komt met een Flight Jacket thema op de Zoom Fly SP

26 oktober 2018 11:06
Nike Komt met een Flight Jacket thema op de Zoom Fly SP

De Nike Zoom Fly SP hoort tegenwoordig bij een van de populairste sneakers van Nike. Na collaborations met Off-White en Undercover zal Nike de hardloop sneaker in een Flight Jacket thema uitbrengen.

De nieuwste colorway van de Zoom Fly SP is geïnspireerd op de kleuren van een flight jacket. Een flight jacket is een jas die werd gedragen door piloten en had vaak de kleuren groen en oranje. De voering van de jas was oranje en de buitenkant was groen. Deze kleurencombinatie is helemaal terug te zien in de Zoom Fly SP.

De Zoom Fly heeft namelijk ook een groene buitenkant en een oranje binnenkant. Doordat de stof op de tong doorschijnend is zie je het oranje van de binnenkant doorschijnen naar de buitenkant. Dit geeft een heel gaaf effect op de sneaker. De midsole is volledig zwart gekleurd. Op de outsole is het Flight Jacket thema ook weer terug te zien. De outsole bij de neus is oranje gekleurd terwijl de rest van de zool zwart gekleurd is. De branding van Nike zit op de tong van de sneaker en er zit nog een bescheiden swoosh op de voorkant van de sneaker. Beide zijn zwart gekleurd net als de veters.

Er is nog geen release datum bekend voor de wereldwijde release. Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Zoom Fly SP “Flight Jacket”

Zoom Fly SP

Zoom Fly SP

Zoom Fly SP

Zoom Fly SP

Zoom Fly SP

Zoom Fly SP

Zoom Fly SP

Zoom Fly SP