Skip to content
Upcoming

Nike komt met een ‘Easter’ colorway op de Air Max 97

31 maart 2020 12:59
Nike komt met een ‘Easter’ colorway op de Air Max 97

De maand april is komt steeds dichterbij en dat houdt in dat het dus bijna Pasen is! Nike komt met een super gave Nike Air Max 97 in een ‘Easter’ colorway. Wanneer de Nike Air Max 97 ‘Easter’ precies beschikbaar zal zijn is nog onbekend maar wij verwachten dat de sneaker snel dropt! Lees verder voor meer informatie!

In 1997 kwam de te gekke Nike Air Max 97 op de markt, de sneaker werd ontworpen door Christian Tresser. De eerste colorway van de sneaker was de ‘Silver Bullet’, deze was geïnspireerd op de bullet-treinen in Japan. De AM 97 was de eerste sneaker die een volledige air unit over de zool had, dit zorgde voor ultiem comfort. Ondertussen is er ook al een Air Max 97 golfschoen en heeft dit iconische model veel colorways en samenwerkingen gekend.

Nike Air Max 97 ‘Easter’ | CW7017-100

De Air Max 97 ‘Easter’ bestaat uit pasteltintjes, deze zorgen voor een echt lentegevoel. Het witte bovenwerk is afgewerkt met roze, groen en blauwe details op de sneaker. De herkenbare kleine Swooh op de zijkant heeft dit keer de ‘Barely Volt’ kleur gekregen. Deze kleur zien we steeds vaker terug op sneakers van Nike. Deze fel groene kleur is ook te zien op het air gedeelte van de sneaker. Dit is ook terug te zien op de binnen zool van de sneaker.

Een precieze releasedatum voor de Nike Air Max 97 ‘Easter’ is er nog niet vastgesteld. Wij verwachten dat de sneaker snel gedropt zal worden bij Nike. Het prijskaartje dat aan deze sneaker bedraagt €190,-. Tot dat de sneakers uitkomen kan je ze hieronder bekijken! Houd de releasekalender in de gaten voor de nieuwste sneaker releases en volg ons op social media om op de hoogte te blijven van het laatste sneaker nieuws.


Nike Air Max 97 'Easter'

CW7017-100 · Prijs vanaf €115,-

Naar alle aanbieders