Skip to content
Upcoming

Nike komt met een Air Safari Olive Canvas

15 oktober 2018 13:54
Nike komt met een Air Safari Olive Canvas

Tinker Hatfield heeft de allereerste sneaker van Nike ontworpen met een safari print. Later zagen we de print terug op vele Nike modellen. Denk aan de Air Max 90 en de Air Max 95. Nu komt de originele Nike Safari dus terug in een Olive colorway. De Nike Air Safari Olive Canvas is nu verkrijgbaar bij Asphaltold.

De Air Safari Olive Canvas heeft een bovenwerk van leer, mesh en nubuck. Het leer en mesh op de neus hebben de olijf groene kleur. Net als de veters en tong. Daarnaast heeft de swoosh en het stuk mesh bij de enkel een zwarte kleur. Deze combinatie van zwart en olijf groen maakt de sneaker uniek. Eerder zagen we vaak de safari print in combinatie met een wat rode zand kleur. Hierdoor kreeg de sneaker een woestijn vibe. Door het olijf groene heeft de sneaker een jungle vibe gekregen, en dat misstaat het Safari model niet. De midsole is een combinatie van wit en zwart. Het bovenste deel van de midsole is zwart en het onderste deel van de midsole is wit.

De Nike Air Safari Olive Canvas is verkrijgbaar bij Asphaltgold

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Safari Olive Canvas 

Releasedatum: Nu verkrijgbaar
Colorway: Olive Canvas/Black-White
Stylecode: 371740-304
Prijs: €100,-
Bekijk hier de shoplink >>

Nike Air Safari Olive Canvas Nike Air Safari Olive Canvas Nike Air Safari Olive Canvas