Skip to content
Newsfeed

Nike komt dit jaar nog met een Air Max 90 ‘Malt’

12 juli 2021 22:00
Nike komt dit jaar nog met een Air Max 90 ‘Malt’

Dit jaar nog brengt Nike de Air Max 90 ‘Malt’ uit. Het klassieke model krijgt een uniek kleurenschema dat we nog nooit eerder hebben gezien.

De Nike Air Max 90 kwam, zoals de naam al zegt, voor het eerst uit in 1990. Dit model was ontworpen door Tinker Hatchfield die eigenlijk een architect was. Hatchfield ontworp het ‘Infrared’ kleurenschema. Deze color blocking werd in het begin van het model doorgetrokken in alle AM90’s die toen uitkwamen..

Nike Air Max 90 ‘Malt’ | DC9388-001

Het bovenwerk van deze AM90 is van veel verschillende materialen. De basis is van een zwart mesh materiaal. Daarboven zitten veel verschillende lederen overlays in het ‘Malt’, ‘Taupe Haze’ en beige. Het leer op de mudguard is met een textuur er op.

Naast de beige tinten zit er een opvallende kleur op het bovenwerk. De Swoosh is namelijk in het blauw. Hierdoor valt de schoen toch op, ondanks de lichte kleuren. Op de buitenzool, heeltab en binnenzool is deze frisse kleur ook te vinden. Bekijk de officiële beelden van deze sneaker hieronder.

De Nike Air Max 90 ‘Malt’ heeft nog geen officiële releasedatum. Naar verwachting komt deze sneaker wel nog dit jaar uit. Wil jij deze release niet missen? Volg ons dan op Instagram en download de Sneakerjagers app. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste sneaker nieuws.

Nike Air Max 90 'Malt'
Nike Air Max 90 'Malt'
Nike Air Max 90 'Malt'
Nike Air Max 90 'Malt'
Nike Air Max 90 'Malt'
Sneakerjagers Logo

Don't miss out.

Sign up for our newsletter to stay up to date