Skip to content
Upcoming

Nike is klaar voor de lente met de Air Max 1 “Daisy”

6 maart 2020 13:12
Nike is klaar voor de lente met de Air Max 1 “Daisy”

Het is Air Max Month, en Nike viert dat heel goed met deze nieuwe colorway genaamd “Daisy” op de Air Max 1 die helemaal in een lente jasje is gestopt. De sneaker is namelijk versierd met madeliefjes! De volwassenen hebben normaal geluk, maar nu zijn de kinderen aan de beurt. Want deze sneakers komen uit in kindermaten. Het is zeker weten een opvallende schoen, met alle accenten en details die op de sneaker zitten. Er is nog geen exacte datum bekend, maar ze zullen binnenkort droppen op Nike.com en andere Nike retailers in kindermaten (tot maat 40).

Air Max

De sneaker bestaat sinds 1987, toen kwam de Air Max 1 uit. Ontworpen door Tinker Hatfield. De 1’s, waren de eerste Air Max sneakers die uit werden gebracht door Nike. De sneaker is ontzettend hard gegroeid en er zijn heel veel samenwerkingen geweest op en met dit model. Dat is niet het enige, want de sneaker heeft ook heel veel colorways al gehad!

Nike Air Max 1 “Daisy” GS | CW5861-100

Wil jij jezelf (of je kleine) je goed voorbereiden op het lekkere zonnetje en de mooie lente die eraan zit te komen? Dan zit je zeker weten goed met de Air Max “Daisy”. Door de madeliefjes die niet te missen zijn krijg je echte lentevibes. Ze zijn op een egale manier te vinden op de voorvoet, de tong en op de hak. De sneaker is bedekt met corduroy, waaronder de Swoosh, die ook een gele kleur heeft gekregen. De tong is bijna felblauw. Een echte sneaker perfect voor het lente weer dus. De look heeft bijna een Sean Wotherspoon AM 1/97 uiterlijk door alle verschillende kleuren en materialen.

Release info

Er is dus nog geen exacte release datum bekend maar ze worden binnenkort verwacht, in basisschoolmaten voor de kids dus. Houd daarom onze releasekalender in de gaten voor alle informatie. Ook voor andere sneakers, kan je altijd bij ons terecht. Zo ben je altijd up to date!

Nike Air Max 1 GS 'Daisy'

CW5861-100 · Prijs vanaf €86,-

Naar alle aanbieders
Images By Sneakernews