Skip to content
Upcoming

Update: Nike HyperAdapt BB nieuwste colorway

31 mei 2019 16:13
Update: Nike HyperAdapt BB nieuwste colorway

UPDATE 31-05: De Nike HyperAdapt BB in een MAG colorway is bevestigd voor Europa en zal uitkomen op zaterdag 15 juni 2019 om 09:00 uur. De sneaker gaat €350,- kosten. Bekijk de releasepagina voor een volledig storelist overview.


Nike komt met een nieuwe colorway voor de HyperAdapt BB. Dit keer komt de sneaker die zichzelf strikt in een MAG colorway. De MAG is een sneaker die door Nike werd uitgebracht voor de film “Back To The Future II”.

Eerder bracht Nike een zwarte colorway uit van dit model. Niet veel later kwam er ook een donkergrijze colorway uit. A’ja Wilson, basketballer in de WNBA’s, plaatse op haar Instagram account een foto van de nieuwe colorway van de Nike HyperAdapt BB. Zoals je wel kan zien heeft Nike zich door de MAG laten inspireren voor deze nieuwe colorway. De sneaker beschikt over een grijze upper en blauwe spetters op de zool en hak. Rode, gele, groene en blauwe stippen staan achterop de hak net als bij de MAG. Ook op de tong beschikt de sneaker over stippen in dezelfde kleuren.

Op woensdag 29 mei komt de nieuwe colorway uit in Amerika. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van $350. Of de nieuwe colorway uitkomt via nike.nl in Europa is helaas nog niet bekend. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Scroll naar beneden voor gedetailleerde foto’s van de nieuwe colorway van de Nike HyperAdapt BB.


HyperAdapt BB
HyperAdapt BB
HyperAdapt BB
Images by Nike

Nike Adapt BB 'Mag'

CJ5773-090 · Prijs vanaf €507,-

Naar alle aanbieders