Skip to content
Upcoming

Nike geeft zijn Air Force 1 en Cortez opvallende nieuwe colorways

1 mei 2019 16:30
Nike geeft zijn Air Force 1 en Cortez opvallende nieuwe colorways

Het zonnetje komt steeds vaker achter de wolken vandaan, de temperaturen stijgen en mensen willen dus ook steeds vaker naar buiten. Een gezellige activiteit is natuurlijk een heerlijke picknick in een park met jouw favoriete mensen om je heen. De nieuwe colorways van Nike zijn perfect om hierbij te dragen aangezien ze ons doen denken aan een ouderwets picknickkleed.

Nike Air Force 1 Low

Eerst kijken we naar de colorways die zijn geplaatst op de Nike Air Force 1 Low. Waar de ene colorway heel rustig is en slechts uit een combinatie bestaat van wit en licht beige, is de andere colorway juist erg opvallend. Op de tweede colorway komen namelijk de kleuren groen, blauw, geel en rood terug. Deze colorways doen ons aan een picknickkleed denken door het gebruik van het ruitpatroon op de upper. Beide colorways worden mooi afgemaakt door het gebruik van een clean witte mid- en outsole. deze kleur vind je verder ook terug op de Swoosh en op de veters.


Nike Cortez

De colorways die we net zagen op de Air Force 1 Low, zien we ook terugkomen op de Nike Cortez. Op deze sneaker is er naast de witte Swoosh nog een wit element te vinden op de Nike Cortez, namelijk op de hak. Ook vind je de beige kleur op deze sneaker terug in de zool. Bij de tweede colorway zijn er ook een paar kleine details die anders zijn. De rode kleur is namelijk helemaal verdwenen uit de kleurencombinatie op de Cortez. Ook is de gele kleur niet terug te zien op de upper, maar alleen in de zool.

Images by: @gc911

Deze sneakers zullen waarschijnlijk releasen ergens in de maand mei. De prijzen zijn echter nog niet bekend. Houd onze releasekalender in de gaten voor verdere info!