Skip to content
Upcoming

Nike geeft weer een nieuwe twist aan de Air Max 1

18 maart 2019 16:50
Nike geeft weer een nieuwe twist aan de Air Max 1

De Nike Air Max 1, één van de meest gewilde sneakers van Nike. Het is dan ook niet zo gek dat dit model telkens wordt voorzien van nieuwe aanpassingen. Zo hebben we eerder al de Nike Air Max 1 Golf mogen ervaren, maar ook heeft de Swoosh op dit model verschillende aanpassingen gehad. Denk hierbij aan de Jelly Puf Swoosh en de Jewel Swoosh.

Ook nu heeft Nike weer een aanpassing toegevoegd aan de Nike Air Max 1. De upper van de sneaker is voornamelijk gemaakt van suède. De aanpassing is te zien rondom de Swoosh. De omlijning van de Swoosh is namelijk weggehaald, waardoor er nu diepte wordt gecreëerd. Dit geldt overigens ook voor de Nike Air branding achterop de heel. Op dit moment zijn er drie colorways bekend, alle drie tonal colorways. De upper is geplaatst op de klassieke witte midsole. Zowel de Air Unit als de outsole hebben dezelfde kleur gekregen als de upper. Dit maakt de sneakers helemaal af!

Op dit moment is er helaas nog geen releasedatum bekend, evenals de prijs. Maar we verwachten deze sneakers eerder vroeg dan laat. Nieuwsgierig geworden? Blijf dan vooral onze releasekalender in de gaten houden.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.