Skip to content
Upcoming

Nike gaat voor Black en Yellow met de Air Max 97 ‘Amarillo’

13 september 2018 10:00
Nike gaat voor Black en Yellow met de Air Max 97 ‘Amarillo’

De Nike Air Max 97 komt regelmatig terug in nieuwe colorways. Van deze opvallende 97 van Off-White tot de rustige ‘Cone’ colorway. De nieuwste versie van Nike op het klassieke silhouet, heeft een minimalistische combinatie van zwart, geel en wit/grijs. Nike gaat voor Black en Yellow met de Air Max 97 ‘Amarillo’. De upper is grijs met wit en de muguard van sneaker is zwart zodat er net wat meer contrast wordt gebracht in het ontwerp. De sockliner en de air-unit is geel. De kleine Swoosh aan de binnenkant van de voet is wit. Om de look compleet te maken zijn de veters en de buitenzool allebei zwart. Dit paar is vanaf nu verkrijgbaar bij shops zoals JD SportsSneakerbaas, BSTN en Afew.

Wat maakt de Nike Air Max 97 een goed model?

De Air Max 97 is tegenwoordig één van de populairste Nike modellen. Dit komt door het unieke design. De Nike Air max 97 heeft de wereld veranderd met zijn Air unit over de gehele lengte van de zool. De Nike Air Max 97 is een vernieuwde versie van het originele design met een lichte constructie voor dagelijks comfort. In 1978 maakte Nike zijn debuut met de revolutionaire Air-Sole unit, dat in 1987 is uitgebreid.

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Air Max 97 ‘Amarillo’

Releasedatum: nu verkrijgbaar
Prijs: €180,-
Colorway: Black/White-Amarillo
Stylecode: 921826-008
Bekijk hier de Shoplink >>

Header image by: Fitmysole