Skip to content
Upcoming

Nike en Odell Beckham Jr. komen met twee colorways op de Air Max 720 Slip

30 maart 2020 08:01
Nike en Odell Beckham Jr. komen met twee colorways op de Air Max 720 Slip

Nike en Odell Beckham sloegen eerder al de handen in één en kwamen toen met een te gekke Air Max 720. Nu komen zij samen met twee nieuwe colorways op de Air Max 720 Slip. De ‘University Blue’ en ‘Summit White’ colorway zullen binnenkort bij Nike verschijnen, een exacte releasedatum is er nog niet.

In Februari 2019 was het zo ver, toen kwam de eerste Air Max 720 uit. Ondertussen zijn er al een hoop verschillende colorways gereleased en voor verschillende samenwerkingen gebruikt. Onder andere met Odell Beckham Jr, eerder kwam hij al met verschillende colorways. Odell Cornelius Beckham Jr. is een American Football-speler. Hij speelt voor de Cleveland Browns, na dat hij een lange tijd voor de New York Giants.

Nike Air Max 720 Slip | Closer Look

Zowel de ‘Summit White’ en de ‘University Blue’ hebben een bovenwerk dat uit verschillende materialen bestaat. Er is zowel leer, suède en mesh te zien op de sneakers. Wat opvalt zijn de straps die over het bovenwerk heen geplaatst zijn, hier zijn normaal gesproken de veters te zien. De sneakers hebben de welbekende zool waar de air unit over de hele zool loopt.

Wij verwachten dat beide colorways gereleased zullen worden in dit jaar, een exacte releasedatum hebben we alleen nog niet. Aan zowel de ‘Summit White’ als de ‘University Blue’ hangt een prijskaartje van €200,-. Houd de releasekalender in de gaten voor de laatste updates, deze kan je overigens ook volgen op onze sociale media kanalen.

Images: Atmos_Tokyo

Nike Air Max 720 Slip OBJ 'University Blue'

DA4155-400 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 720 OBJ Slip 'Summit White'

DA4155-100 · Prijs vanaf €229,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike