Skip to content
Upcoming

Nike eert de Air Max 90 met een ‘Mixtape’ colorway

11 juni 2019 16:53
Nike eert de Air Max 90 met een ‘Mixtape’ colorway

Nike geeft een eerbetoon aan de iconische Nike Air Max 90 en bekleedt de sneaker met een ‘Mixtape’ colorway. De ‘Mixtape’ Air Max 90 is een combinatie van acht iconische colorways: de ‘OG Infrared’, ‘King of the Mountain’, ‘Anniversary Cork’, ‘Moon Landing’, ‘Lemon Frost’, ‘Untold Truth’, ‘OG Ostrich’ en de ‘BRS Powerwall’.

De Nike Air Max 90 beschikt over een witte mesh upper met een leren overlay. Een gele kleur is te vinden op de Swoosh, veters, Nike Air logo en Air systeem in de hak. Veel details zijn terug te vinden in de sneaker. Op de tong staat namelijk het OG Nike logo en “Side A”, is de hiel gestikt, aan de binnenzijde van de sneaker is een deel van de ‘Moon Landing’ aanwezig en staat er op de tong onder de veters “33 1/3 RPM”. Daarnaast wordt de sneaker afgemaakt met de outsole, waar alle acht de colorways opstaan geschreven.

De Nike Air Max 90 ‘Mixtape’ komt donderdag 20 juni uit op Nike.com en bij verschillende Nike Retailers voor €170,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Nike Air Max 90 Premium 'Mixtape'

CI6394-100 · Prijs vanaf €164,-

Naar alle aanbieders