Skip to content
Upcoming

CPFM en Nike droppen twee colorways op de Dunk Low

22 april 2020 12:03
CPFM en Nike droppen twee colorways op de Dunk Low
Beluister dit artikel

NA de introductie van verschillende oude Nike SB Dunk Low colorways dachten we dat het wel even stil zal zijn. Vanochtend kwamen we er echter achter dat Nike en CPFM ook samen werken aan een release. Er zijn twee mock-ups opgedoken van wellicht de twee nieuwe colorways van het razend populaire dunk model. 

CPFM is de afkorting voor Cactus Plant Flea Market en staat bekend voor zijn mysterieuze bestaan. Het bedrijf is opgericht door Cynthia Lu die jaren lang de assistent van Pharrell Williams is geweest. Het merk doet niks qua press-kits of promotie. Het werk van de voormalig assistent laat zich voor zichzelf spreken. Met succes want ze hebben al verschillende collabs met Nike gedaan, zoals de populaire VaporMax release van 2 jaar geleden.

Voor d volgende collab brengen ze twee tonal colorways uit. Toch werken ze met het traditionele CPFM logo op de heel. De twee colorways die uit gaan komen heten ‘Pure Platinum’ en ‘Spiral Sage’. De eerste colorway bestaat uit een licht grijzen upper met lichte kleurverschillen. De tweede colorway heeft een iets wat vagere kleur. Zo lijkt het een beetje op een licht groene/turquoise kleur. Door het felgele speelse logo op de heel te laatsen heeft de sneaker toch die finishing touch die het anders nodig zou hebben.

Er is momenteel helaas nog geen releasedatum bekend van deze Nike x CPFM Dunk Low sneakers. We verwachten echter wel dat Nike eerder vroeg dan laat deze release zal aankondigen.

Houd in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender in de gaten voor eventuele updates over deze release.

CPFM
CPFM