Skip to content
Newsfeed

Nike Dunk Low ‘Winter Solstice’ wordt binnenkort gereleased

1 oktober 2021 11:00
Nike Dunk Low ‘Winter Solstice’ wordt binnenkort gereleased

Nike komt met een nieuwe Dunk Low ‘Winter Solstice’. Deze sneaker is geïnspireerd op de winterwende dat op 21 december plaats zal vinden. Het paartje wordt in 2021 verwacht.

Nike Dunk Low ‘Winter Solstice’ l DO6723-800

De nieuwe Dunk Low heeft een bijzondere colorway. De ‘Winter Solstice’ haalt zijn inspiratie uit de komende winterwende. Deze vindt plaats op 21 december 2021. De winterwende houdt in dat de zon op deze dag de meest zuidelijke positie boven de aarde bereikt. De winterwende valt samen met de kortste dag van het jaar.

De datum van winterwende is terug te zien in de ‘Winter Solstice’. Zo is er bij de rechterschoen ‘21.12.21’ in de tong geborduurd. Ook is de datum op de binnenzool van de linkerschoen te zien. Rondom de sneaker zijn zonnen en zonnestralen gestikt.

De Dunk combineert de kleuren roze, rood en geel. De upper van het silhouet heeft een lichtroze kleur en bestaat uit leer. De suède overlays en mudguard hebben een rode kleur gekregen, evenals de swoosh op het middenpaneel. Rondom de hiel van de ‘Winter Solstice’ komen de gele accenten meer naar voren. De zonnen op de hiel lopen door tot de eyestays en contrasteren goed met het rode suède.

Op de hiel tab is het merk Nike in het suède gestikt. Ook is het logo op de tag van de rechterschoen en op de binnenzool van de linkerschoen te vinden. De middenzool heeft een lichtroze kleur gekregen en de buitenzool van de ‘Winter Solstice’ kleurt rood.

Het paartje heeft nog geen officiële releasedatum maar wordt in 2021 verwacht. De Dunk Low ‘Winter Solstice’ zal exclusief in damesmaten verkrijgbaar zijn. Houd onze releasekalender in de gaten om niks van deze release te missen. Vergeet ook niet onze Sneakerjagers app te downladen en blijf op de hoogte van de laatste updates.

Nike Dunk Low Winter Solstice 3
Nike Dunk Low Winter Solstice 3
Nike Dunk Low Winter Solstice 3
Nike Dunk Low Winter Solstice 3
Nike Dunk Low Winter Solstice 3