Skip to content
Upcoming

Officiële images van de Nike Dunk Low ‘Samba’ 2020

10 augustus 2020 10:22
Officiële images van de Nike Dunk Low ‘Samba’ 2020

Nike is in 2020 goed bezig met het terug brengen van oude Nike Dunk paartjes. Zo is bijvoorbeeld de Nike Dunk Low Plum uit 2001 uitgekomen. Nu zijn de officiële afbeeldingen naar buiten gekomen van de Nike Dunk Low Samba.

De Nike Dunk Low Samba is dus voor het laatst gezien in 2001, maar het was toen enorm moeilijk om aan de sneaker te komen, want de sneaker was een Japan Exclusive. Gelukkig is dat dit keer niet het geval en zal de kleurrijke sneaker een wordwide release krijgen.

Nike Dunk Low ‘Samba’ | CZ2667-400

Het bovenwerk van de sneaker zal geheel gemaakt zijn van premium leer. Een hyper blue kleur wordt geplaatst op de toebox, midfoot, tong en gebied om de enkel, terwijl een zilveren kleur de rest van het bovenwerk overneemt. De Swoosh en hiel zijn gemaakt van carbon fiber materiaal en hebben een mooi rode kleur gekregen die samen gaat met de outsole. Een witte midsole rond de sneaker af.

We kunnen de Nike Dunk Low ‘Samba’ verwachten op 21 augustus bij Nike voor €100. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.

Nike Dunk Low SP 'Samba'

CZ2667-400 · Prijs vanaf €93,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low 'Samba'
Nike Dunk Low 'Samba'
Nike Dunk Low 'Samba'
Nike Dunk Low 'Samba'
Images by Nike