Skip to content
Upcoming

De Nike Dunk Low PRM ‘Sail/Fossil’ komt in 2021

4 juni 2020 14:49
De Nike Dunk Low PRM ‘Sail/Fossil’ komt in 2021

Het is weer een nieuwe dag en dat betekend tegenwoordig ook een nieuwe leak. Meester-leaker PY_rates heeft ons deze ochtend weer blij gemaakt met een nieuwe Dunk Low PRM. Het ziet ernaar uit dat Nike nog lang niet klaar is met de Dunk Low. Zo zal deze Nike Dunk Low PRM ‘Sail/Fossil’ hoogstwaarschijnlijk pas uitkomen in 2021, we moeten dus nog wel even geduld hebben.

We merken dat Nike de Premium look de laatste tijd steeds meer op de Dunk Low aan het gooien is. Zo hebben we laatst al de introductie van de Dunk Low PRM ‘Animal Pack’ gezien. Het mooie aan een premium release zijn premium materialen.

Op de foto’s zien we al direct dat Nike zijn oog voor detail niet is verloren. Zo is er gebruik gemaakt van een boterzacht suède materiaal over de gehele sneaker. De colorway van de sneaker is erg clean doordat ze gebruik hebben gemaakt van licht- en donkerbruin.

Momenteel kunnen we helaas nog geen exacte releasedatum bevestigen van deze Nike Dunk Low PRM ‘Sail/Fossil’. Er is dus nog een kans dat deze release eerder dan 2021 uit zal komen. Zodra ze bevestigd worden door Nike kunnen we er wel vanuit gaan dat ze uitgebracht zullen worden bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers.

Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender voor mogelijke updates over deze release. Hiernaast check je ook in de Releasekalender het meest complete overzicht van alle releases die nog komen gaan. Speciaal voor de hypebeasts hebben we ook een overzicht met de meest hyped sneakers van dit moment.

Low PRM 'Sail/Fossil'
Image by: PY_Rates