Skip to content
Upcoming

Nike komt met de Dunk Low PRM ‘Animal Pack’

4 juni 2020 12:13
Nike komt met de Dunk Low PRM ‘Animal Pack’

In het begin van de jaren 2000 bracht Nike een Animal geïnspireerde Nike Dunk Low uit. Ruim 15 jaar later komt het Amerikaanse sportmerk met de tweede laag van deze release. Gezien de hype rondom het Dunk-model heeft Nike dit niet voor niks nu gedaan. De Nike Dunk Low PRM ‘Animal Pack’ zal bestaan uit twee colorways.

Als we kijken naar beide colorways zien we direct dat ze wel gemaakt zijn van dezelfde materialen. Zo is het bovenwerk gemaakt van nubuck en suède. Over het algemeen gaat er bij de naam ‘Animal Pack’ direct een belletje rinkelen bij een ‘drukke’ colorway. We moeten toegeven dat het ‘anima’ effect erg subtiel is toegepast bij deze pack. Zo zien we namelijk bij beide colorway een rustige subtiele toevoeging van een Animal print. 

Er is momenteel nog geen releasedatum voor deze twee Nike Dunk Low PRM ‘Animal Pack’ sneakers. We verwachten wel dat de sneakers pas uit zullen komen in 2021 dus jullie moeten nog wel even wachten. Zoals altijd denken we ook dat de sneakers uit zullen komen bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers.

Check in de tussentijd de Sneakerjagers Releasekalender. Hier vindt je alle sneakers die nog gereleased moeten worden in één overzicht. Ook vind je hier de meest hyped sneakers van dit moment.