Skip to content
Upcoming

De Nike Dunk Low ‘Lemon Wash’ komt uit op 10 september

25 augustus 2020 15:14
De Nike Dunk Low ‘Lemon Wash’ komt uit op 10 september

De Nike Dunk Low gaat nog steeds in volle toeren over de toonbanken en het is dus volgende week weer tijd voor een nieuwe release. Op donderdag 3 september komt namelijk de Nike Dunk Low ‘Lemon Wash’ uit die deels is gemaakt van gerecyclede materialen.

Deze Nike Dunk Low is onderdeel van het ‘Move to Zero’ project dat is opgezet in eind 2019. Met dit project probeert Nike de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te maken. Dit doen ze bijvoorbeeld om veel afval van de fabrieken te gebruiken is hun producten en om enorm veel plastic flessen te gebruiken.

Nike Dunk Low ‘Lemon Wash’

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van canvas en niet van het gebruikelijke leer, suède of nubuck. Door het gebruik van canvas krijgt de sneaker een natuurlijke look. Elk paneel op het bovenwerk heeft zo zijn eigen kleuren en prints. Het bovenwerk wordt afgesloten door gele veters en een gele Swoosh. Onder het bovenwerk zit een witte midsole en Nike Grind outsole. Nike Grind is gemaakt van gercyclede materialen dat is samengesteld uit fabriek afval.

De Nike Dunk Low ‘Lemon Wash’ komt uit op donderdag 10 september via Nike voor €100,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen één sneaker release te missen.

Nike Dunk Low SP Community Garden 'Lemon Wash'

CZ9747-900 · Prijs vanaf €234,-

Naar alle aanbieders
Nike Dunk Low 'Lemon Wash'
Nike Dunk Low 'Lemon Wash'
Nike Dunk Low 'Lemon Wash'
Images by SolebyJC