Skip to content
Upcoming

Een betere kijk op de Nike Dunk Low ‘Ceramic’

24 augustus 2020 16:20
Een betere kijk op de Nike Dunk Low ‘Ceramic’

Één maand geleden werd bekend gemaakt dat de resterende twee colorways van het Ugly Ducklings pack terug zouden komen. Nu zijn er betere beelden naar buiten gekomen van de ‘Ceramic’ colorway.

In 2001 kwam er een drietal dunks uit in opvallende kleurstellingen. Het drietal bestond uit de Plum, Fineer en Ceramic colorway. Alhoewel het niet een officieel pack was werden ze toch gegroepeerd vanwege hun opvallende colorblocking, exclusiviteit in Japan en premium materialen. De colorways waren niet “Ugly”, maar de kleurstellingen gingen zeker tegen de norm in van die tijd. Naast de drie dunks werd er in 2002 een andere dunk colorway uitgebracht genaamd ‘Viotech’ die vaak ten onrechte wordt opgenomen in het Ugly Ducklings Pack.

Nike Dunk Low ‘Ceramic’ | DA1469-001

Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van zacht premium suede, want we niet gewend zijn op dunk releases. De basis van de sneaker heeft een zwarte kleur gekregen met daar overheen overlays in een oranje kleur. De Swoosh, veters en hiel patch hebben een donker groene kleur gekregen. Om de sneaker af te ronden zit het bovenwerk op een witte midsole en oranje outsole.

De Nike Dunk Low ‘Ceramic’ komt uit op 1 september bij Nike en geselecteerde retailers voor €100. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Nike Dunk Low 'Ceramic'

DA1469-001 · Prijs vanaf €156,-

Naar alle aanbieders
Images by Repgod888