Skip to content
Upcoming

Release Reminder: Nike Dunk Low ‘Ceramic’

16 november 2020 14:45
Release Reminder: Nike Dunk Low ‘Ceramic’

Hij liet even op zich wachten, maar op donderdag 19 november komt dan eindelijk de laatste sneaker uit van het Ugly Ducklings Pack. We hebben het natuurlijk over de Nike Dunk Low ‘Ceramic’.

De Nike Dunk Low ‘Ceramic’ behoorde in 2001 tot het Ugly Ducklings Pack. Dit was een pack gemaakt door sneaker liefhebbers, waarin drie Dunk Low’s zaten die enorm veel op elkaar leken. Deze drie Dunk Low’s waren onderdeel van de nieuwe Pro B-lijn en beschikte over dikkere veters en andere materiaal.

Nike Dunk Low ‘Ceramic’ | DA1469-001

Het grootste deel van het bovenwerk is gemaakt van suède, behalve het gebied rondom de enkel, dit is gemaakt van textiel. De toebox en midfoot hebben een zwarte kleur gekregen, terwijl de overlays. van de sneaker een fel oranje kleur hebben gekregen. Een groene kleur is gebruikt voor de Swoosh, veters en hiel patch. De sneaker wordt afgesloten door een witte midsole en oranje outsole.

Er zijn al enkele raffles live voor de sneaker, zodat jij meer kans hebt op een paartje. De Nike Dunk Low komt uit op donderdag 19 november voor €100 bij onder andere Nike. Bekijk hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen sneaker release te missen.

Nike Dunk Low 'Ceramic'

DA1469-001 · Prijs vanaf €165,-

Naar alle aanbieders
 Nike Dunk Low 'Ceramic'
 Nike Dunk Low 'Ceramic'
 Nike Dunk Low 'Ceramic'
 Nike Dunk Low 'Ceramic'
Images by END Clothing