Skip to content
Upcoming

Nike dropt ‘Snakeskin’ colorway op Blazer Mid voor dames

4 mei 2020 18:26
Nike dropt ‘Snakeskin’ colorway op Blazer Mid voor dames

De Blazers van Nike zijn helemaal terug en voorlopig blijven ze ook nog wel even, want ze vallen behoorlijk in de smaak. Er wordt ontzettend veel geëxperimenteerd met de sneakers en je ziet er veel klassieke, maar ook nieuwe colorways van terug. De nieuwste colorway, heeft een zeer nieuwe uitstraling en gebruik van materialen. Het is namelijk de ‘Snakeskin’ colorway! De sneaker heeft dit keer een meer jungle gevoel gekregen. De sneaker wordt in 2020 verwacht en is er dit keer voor de dames!

De Blazer Mid is één van de oudste modellen van het Nike merk, de sneaker kwam in 1973 uit en werd bekend gemaakt als basketbalschoen. Zoals het met veel basketbal sneakers ging, werd die zowel binnen als buiten het veld gedragen. De sneaker werd al gauw opgepikt door meerdere en werd zelfs gedragen door skateboarders en streetwear fans. Nu is die niet meer weg te denken en heeft het model al ontzettend veel bekende samenwerking gehad, waaronder Supreme, Off White en noem maar op.

Nike Blazer Mid ‘Snakeskin’ | CZ0462-200

Dit keer neemt de Blazer Mid het basketbalgerelateerde een beetje weg, en neemt een jungle geïnspireerd perspectief in. Dit is gebeurd door middel van een nieuwe versiering, de ‘Snakeskin’ upper. Het traditionele bovenwerk van leder is verwisseld door een canvas dat is gekleurd in een donkere olijftint en is samengebracht met een opvallende Swoosh. Die heeft samen met de hielpanelen een krachtig neon gele en rode kleur gekregen. Het slangenhuid printje is vaker gebruikt op de Blazer Mid, zijn er nu wat aanpassingen gedaan door het schilferige textuur anders te plaatsen.

Release info

Helaas is er nog geen exacte releasedatum vrijgegeven van de Nike Blazer Mid ‘Snakeskin’, maar we verwachten wel dat het paar in 2020 wordt uitgebracht. Dit keer zijn de dames de gelukkigen, want ze zijn er voor women. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date!

Nike WMNS Blazer Mid 'Snakeskin'

CZ0462-200 · Prijs vanaf €27,-

Naar alle aanbieders
Nike Blazer Mid 'Snakeskin'
Nike Blazer Mid 'Snakeskin'
Nike Blazer Mid 'Snakeskin'
Nike Blazer Mid 'Snakeskin'
Images by: Nike