Skip to content
Upcoming

Nike dropt opnieuw een heerlijk frisse colorway op Air Max 270 React

26 april 2020 14:18
Nike dropt opnieuw een heerlijk frisse colorway op Air Max 270 React

Er staat weer een nieuwe colorway op de planning van Nike, namelijk de ‘Real Tint’ op de Air Max 270 React. Het vrij nieuwe model valt zeker in de smaak en heeft al veel colorways mogen doorstaan, en dat snappen wij wel. De sneaker staat namelijk bekend om zijn ultieme comfort en zijn te gekke colorways. De ‘Real Tint’ zal in 2020 verwacht worden, maar een exacte releasedatum is nog niet bekend. Voor verdere info en details, lees snel verder!

Het Nike Air Max 270 React is vrij nieuw, hij maakte in de zomer van 2019 zijn debuut. Een jong model die al veel aandacht naar zich toe trok, want hij is sinds de dag dat hij uitkwam niet meer weg te denken. Natuurlijk helpt het ook mee, dat het model een opvallende unit heeft van Air Max 270 en een volledige middenzool heeft die voorzien is van de Nike React Foam voor ultieme comfort. Er zijn al ontzettend veel colorways van het model online gegaan, en er zijn nog veel meer onderweg.

Nike Air Max 270 React ‘Real Tint’ | CJ0620-100

Hij heeft een strakke witte uitstraling, dit heeft ook de basis gekregen. Dit is van mesh gemaakt en is terug te zien op het gehele bovenwerk. Bij de midsole is er gebruik gemaakt van oranje details, die zie je op de branding terug en ook bij de veters en de achterkant van de sneaker. Natuurlijk heeft het model een transparante midsole die voorzien is van Nike’s technologie de Air Unit.

Release info

Helaas is er nog geen exacte releasedatum vrijgegeven, maar wel weten we dat de sneaker in 2020 zal droppen. Je kan ze dan bemachtigen vanaf 170,- euro bij Nike en Nike retailers. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneaker releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date over de nieuwste weetjes en sneakers.

Nike Air Max 270 React 'Teal Tint'

CJ0620-100 · Prijs vanaf €89,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike