Skip to content
Upcoming

Nike dropt nog een nieuwe Air Max 2090 colorway

3 april 2020 11:10
Nike dropt nog een nieuwe Air Max 2090 colorway

De Nike Air Max 2090 werd voor het eerst gedropt op Air Max Day 2020. En nu zal het jongste lid van de Air Max familie meerdere colorways ontvangen. Zo kan jij je goed voorbereiden op de lente. Dit keer is het met een frisse ‘University Blue’ kleur! Ondanks het feit dat de Air Max 2090 laatst voor het eerst uit kwam, valt die zeker weten in de smaak. Voor deze colorway is er nog geen releasedatum bekend, maar met dit frisse model gaan ze niet lang wachten. Dus lees snel verder voor alle informatie die je nodig hebt.

Donderdag 26 maart 2020 was het Air Max Day, een nogal bijzondere dag voor Nike. Op die dag was het namelijk al drieëndertig jaar geleden dat de Nike Air Max 1 voor het eerst op de markt kwam. De Air Max 1 groeide uit tot één van de meest iconische modellen van het merk, dus dat moest gevierd worden. De Air Max 90 speelde hierin ook een hoofdrol, en met het feit dat de Air Max 90 dit jaar 30 jaar bestaat is het dubbel feest. Maar het is niet alleen feest voor dat model, want de Nike Air Max 2090 is op dezelfde dag voor het eerst gedropt in vier verschillende colorways, en dat zullen zeker niet de enige zijn. Er beloven nog veel meer te komen, dus stay updated!

Nike Air Max 2090 ‘University Blue’ | CT1091-400

De Air Max 2090 is geïnspireerd op de iconische Air Max 90 en dat kunnen we zien aan enkele subtiele details die opnieuw zijn gebruikt en verwerkt in het nieuwe AM2090 design. Deze uitvoering heeft een blauw transparante rubberen overlay die over het mesh is bevestigd op de bovenkant van de sneaker. Dit terwijl zwart textiel leer over de mudguard loopt. Hierna hebben ze gekozen voor wit mesh op de tong en hiel en is de sneaker verder afgewerkt met een blauwe zichtbare Air-Max unit. Andere details zijn een zwart-witte tussenzool, en een rubberen buitenzool.

Release info

Helaas is er nog geen releasedatum vrijgegeven, maar we verwachten dat deze wel snel zal droppen binnenkort via Nike.com en diverse Nike-retailers. Tot die tijd kan je ons in de gaten houden via onze socials of via onze releasekalender. Daar kun je terecht voor de nieuwste sneakers die binnenkort uit zullen komen.

Nike Air Max 2090 'Blue'

CT1091-400 · Prijs vanaf €91,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike