Skip to content
Upcoming

Nike dropt nieuwe colorway op de Nike Air Max 90

12 februari 2020 14:49
Nike dropt nieuwe colorway op de Nike Air Max 90

Het 30 jarig bestaan van de Nike Air Max 90 wordt dit jaar volop gevierd. Nike komt komend jaar met vele nieuwe colorways uit op de sneaker. De reden hiervoor is omdat de Air Max 90 dit jaar haar 30e verjaardag viert. Daarom dropt Nike nog een nieuwe colorway op de Nike Air Max 90! Niet zomaar een, maar eentje met een holographic effect.

De Nike Air Max 90 is een favoriet voor de echte schoenen verzamelaars onder ons. De sneaker is namelijk een van de bekendste en succesvolste modellen van Nike. De Air Max 90 werd geïntroduceerd in 1990 en viert dus dit jaar haar 30e verjaardag. Tot 2000 heette de sneaker nog Air Max lll, daarna is hij vernoemd naar het jaartal van zijn lancering.

De Nike Air Max 90 ‘Blue’ | Closer Look

Wat meteen opvalt aan deze te gekke colorway zijn de kleuren. Wit, turquoise en blauw zijn de kleuren van deze Air Max 90. Niet zomaar blauw, maar blauw met een holographic effect. Verder zitten er op de schoen nog fel turquoise blauwe details. Zo is bijvoorbeeld de bovenkant van de schoen turquoise blauw en het logo op de tong. Om het effect van de schoen helemaal over te brengen is net als het label op de tong, de binnenkant ook paars van kleur. De schoen is gemaakt van synthetisch vilt en synthetisch leer en in de witte zool zit een ‘luchtkussen’ wat ervoor zorgt dat de schoen extra lekker loopt.

De sneaker zal nog uitkomen in 2020, maar wanneer precies is nog onbekend. Als je niet kan wachten op deze sneaker, houd dan onze releasekalender in de gaten voor meer informatie over de release. Scroll naar beneden voor een beter beeld van de schoen.

Nike Air Max 90 'Blue'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 90
Nike Air Max 90
Nike Air Max 90
Images by Nike