Skip to content
Upcoming

Nike dropt heel snel een heerlijke colorway op Air Force 1 ’07

25 april 2020 12:46
Nike dropt heel snel een heerlijke colorway op Air Force 1 ’07

Hoeveel colorways er zijn verschenen op de Air Force 1 ’07 van Nike is niet meer bij te houden na al die jaren, maar daar staan ze ook eigenlijk om bekend. En dat moet zo blijven, dus heeft Nike natuurlijk weer een nieuwe colorway op de planning staan, en de sneaker komt sneller dan je denkt. De Nike Air Force 1 ’07 SE ‘Pure Platinum/Summit White’ komt in een heerlijk suede jasje. Ze zullen er dit keer in dames verkrijgbaar zijn, lees snel verder voor alle verdere info.

De welbekende Nike Air Force 1 ontworpen door Bruce Kilgore maakte zijn debuut in 1982. Door de jaren heen is de sneaker in ontzettend veel colorways verschenen. De sneaker valt niet meer te missen in onze kledingkast en stond zelfs op de tweede plek van best verkochte sneakers in Amerika. De sneaker begon als basketbalschoen maar werd al heel snel gedragen buiten het veld.

Nike Air Force 1 ’07 SE ‘Pure Platinum/Summit White’ | CJ1647-001

Een moderne draai is eraan gegeven en dat is terug te zien! Er is gebruik gemaakt van drie verschillende colorways die mekaar perfect aanvullen, Pure Platinum/Summit White/Hyper Crimson/White. Op de sneaker is leer verwerkt die zorgt voor de stevigheid van de sneaker. Synthetisch en een textielen upper zorgen voor het uiterlijk die de sneaker zo bijzonder maakt. Door de verschillende kleuren krijg je een diepte effect. De swoosh geeft hem echt een unieke look, waardoor jij hem moet hebben om je kledingkast mee aan te vullen.

Release info

Nog heel even wachten, want 30 april zal het paar droppen voor de dames vanaf 100,- euro. Je kan ze dan vinden bij Nike en Nike retailers. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben je altijd up to date.

Nike Air Force 1 '07 SE 'Pure Platinum'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by: Nike