Skip to content
Upcoming

Nike komt met een super strakke colorway op de Air Force 1

30 april 2020 13:30
Nike komt met een super strakke colorway op de Air Force 1

Nike heeft weer een prachtig pareltje toegevoegd aan de Air Force 1 collectie, namelijk de Nike Air Force 1 LV8 Sail. De sneaker is voorzien van leder en suede op een zachte beige colorway. De sneaker is niet meer weg te denken en hij komt er in heel veel maten en kleuren. Nike heeft nu alweer een nieuwe colorway op de planning gezet die morgen, vrijdag 1 mei, wordt verwacht. Lees snel verder voor alle informatie.

Air Force 1, wie kent het model niet? De sneaker is ontworpen door Bruce Kilgore als basketbalschoen. De sneaker was het eerste model die gebruik maakte van de Nike Air technologie. De sneaker maakte zijn debuut in 1982 en het was een echte doorbraak. En hij is nog altijd extreem geliefd. Zo zijn er al behoorlijk wat samenwerkingen en colorways, en er beloven nog veel meer te komen.

Nike Air Force 1 LV8 Sail | CW7584-100

Wat zou de Nike Air Force 1 zijn zonder zijn lederen bovenkant, en dat zie je bij deze colorway natuurlijk ook terug. Maar ook kan je suede terug vinden op de upper. Natuurlijk is er ook weer gebruik gemaakt van de Nike Air technologie, dit zorgt voor een lichtvoetig comfort. Door dat het een laag model is, heeft die een strakke uitstraling die zorgt voor wat meer enigheid. Het kleurgebruik vooral minimaal gehouden, de sneaker heeft een nude uitstraling met beige en witte kleuren.

Release info

De Nike Air Force 1 LV8 Sail zal op vrijdag 1 mei droppen voor 110,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneaker releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben/blijf je altijd up to date.

Nike Air Force 1 LV8 'Sail'

CW7584-100 · Prijs vanaf €63,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike