Skip to content
Upcoming

Nike dropt een gemixte colorway op de AM97

1 april 2020 22:26
Nike dropt een gemixte colorway op de AM97

Nu het lente is, springen de kleuren er weer uit. Dat geldt voor de bomen, de bloemen, de lucht maar ook voor de sneakers. Eerder had Nike al wat foto’s gedropt van het toffe ‘Easter’ model. Nu hebben ze ons nog een keer mogen verrassen met een ‘Multi’ colorway! De AM97 is niet meer weg te denken uit de sneakerscene en het is daarom ook echt een must have! Er is helaas nog geen release datum vrijgegeven, maar die zal snel volgen.

Nike Air Max 97 GS ‘Multi’ | CW6028-001

De sneaker zal uitkomen in kindermaten. Hij komt met een zwarte mesh die op de bovenkant is gevestigd. Zwart leer vind je terug op de ‘mudguard’. Wat volgt is de mix van de kleuren: groen, rood, roze en blauw op de upper, de tong overlay en andere kleine details. Laten we dan ook niet het hoogtepunt vergeten, de 3M reflecterende accenten. Dit terwijl zwart terug komt op de midsole en de rubberen outsole. In 1997 kwam de te gekke Nike Air Max 97 op de markt, de sneaker werd ontworpen door Christian Tresser. De eerste colorway van de sneaker was de ‘Silver Bullet’, deze was geïnspireerd op de bullet-treinen in Japan. De AM 97 was de eerste sneaker die een volledige air unit over de zool had, dit zorgde voor ultiem comfort. Ondertussen is er ook al een Air Max 97 golfschoen en heeft dit iconische model veel colorways en samenwerkingen gekend.

Release info

Er is dus helaas nog geen releasedatum vrijgegeven van dit toffe Nike AM97 kleurrijk paartje. Wel zullen ze nog dit jaar droppen! Houd daarom onze releasekalender in de gaten, voor je het weet staan ze er tussen. Vanaf 140,- euro zijn ze verkrijgbaar voor de jongens en meisjes! Houd het in de gaten, want voor je het weet heb je ze misschien wel gemist! Natuurlijk kan je ook bij ons terecht voor de nieuwste releases en nieuwtjes. Check hieronder nog wat foto’s om er nog even op uit te kijken.

Nike Air Max 97 GS 'Multi'

CW6028-001 · Prijs vanaf €83,-

Naar alle aanbieders
Images by Nike