Skip to content
Upcoming

Nike dropt een Air Force 1 met ponyhaar genaamd ‘Animal’

9 maart 2020 09:32
Nike dropt een Air Force 1 met ponyhaar genaamd  ‘Animal’

Hoeveel Air Force’s Nike wel niet heeft uitgebracht dit jaar is niet meer te tellen op één hand, maar ons hoor je niet klagen hoor. Want hoe vet is deze ‘Animal’ colorway? Nike komt telkens met nieuwe colorways, maar dit is zeker weten een bijzondere. De swoosh bezit namelijk van ponyhaar! De Nike’s komen binnenkort uit, maar er is nog geen releasedatum bekend.

Air Force 1

Nike Air Force 1 maakte zijn debuut in 1982, ontworpen door Bruce Kilgore. De sneaker was na zijn release al ontzettend snel populair, vooral bij basketbalspelers viel die in de smaak. In eerste instantie was die ook bedoeld voor basketbal, maar al snel werd de sneaker buiten het veld ook gedragen. Het model heeft verschillende hoogtes, laag, middel en hoog. Het lage model is toch wel één van de bekendsten. Het is een echte klassieker en heeft met de jaren tijd ontzettend veel colorways gekregen en samenwerkingen mogen doen met bekende namen. En er beloven nog veel meer aan te komen als we het zo zien.

Nike Air Force 1 Low “Animal” | CW7567-101

De basis van de sneaker heeft een witte kleur, klassiek dus. Dit keer hebben ze gekozen om de swoosh in te vullen met ponyhaar, zeker weten interessant. De andere helft van de swoosh is van leer, die een soort krokodillen patroontje heeft gekregen. De swoosh heeft een natuurlijke kleur, dat maakt hem net zo elegant. Ook is die perfect om te combineren hierdoor, door de rustige maar toffe kleuren en materialen is het echt een must have!

Release info

Er is nog geen exacte releasedatum bekend, maar ze worden binnenkort verwacht. Houd daarom onze releasekalender in de gaten! Voor je het weet staat alle informatie erop die je nodig hebt om dit toffe paar te bemachtigen. Ook voor andere sneakers kan je bij ons terecht, op deze manier ben je altijd up to date.

Nike Air Force 1 'Animal Swoosh'

CW7567-101 · Prijs vanaf €198,-

Naar alle aanbieders