Skip to content
Upcoming

Nike dropt colorway op AF1-Type met tinten van Travis’s ‘Sail’

1 mei 2020 16:00
Nike dropt colorway op AF1-Type met tinten van Travis’s ‘Sail’

Nike heeft opnieuw een colorway bekend gemaakt, en het is zeker een bijzondere; namelijk de AF1-Type in een gave colorway. Dit model maakt deel uit van de N.354 lijn van Nike sportswear. Dankzij de kleuren die zijn gebruikt op het model, heeft de sneaker wat weg van de Travis Scott’s Air Force 1 Sail die uitkwam in 2018. Maar toch onderscheidt de nieuwste aanwinst van Nike zich zowel door de constructie als de verfraaiing. De Nike AF1-Type wordt in 2020 verwacht.

De Nike Air Force 1 is een echte icoon als het gaat om de sneakerwereld, iedereen heeft (of moet eingenlijk) op zijn minst een paar in de kast liggen. Er zijn ontzettend veel colorways van gemaakt en er zijn ook veel samenwerkingen geweest. De Nike AF1-Type is een vrij nieuwe variant die is geïnspireerd op de klassieker. Het paar heeft nog steeds het zelfde uiterlijk en vaak ook dezelfde materialen, maar toch onderscheidt de sneaker zich door veel aanpassingen en nieuwe details.

Nike AF1-Type ‘Sail’ | CJ1281-100

Op de bovenkant zie je het klassieke leder terug, dit heeft een witte gebroken kleur gekregen. Met hier boven op nog het kenmerkende N.354 tekst en bruin getapete naad op de zijkant. Op de achterkant begint een ivoren band die voorzien is van een handgetekende bruine swoosh. De riem wikkelt zich verder om de hiel en is verankerd aan de mediale zijde, waar je de details overduidelijk terug kan zien. De buitenste underlay is gemaakt van een doorschijnend stofje die uitgerust is met een crème swoosh.

Release info

Helaas is er nog geen exacte releasedatum vrijgegeven, maar die zal snel volgen. Het paartje wordt in 2020 verwacht, voor de dames en heren. Ze zullen dan bij Nike en geselecteerde retailers verkrijgbaar zijn. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Nike Air Force 1 Type 'Ivory'

CJ1281-100 · Prijs vanaf €182,-

Naar alle aanbieders
Images by: Nike