Skip to content
Upcoming

Nike By You voegt Gerecyclede materialen toe aan de Air Max 95

7 juli 2020 15:18
Nike By You voegt Gerecyclede materialen toe aan de Air Max 95

Nike is flink bezig met het duurzamer maken van hun producten. Met de laast uitgekomen Space hippie collectie voegt Nike nu gerecyclede materialen toe aan de Nike Air Max 95.

Nike By You is een uitgebreiden nieuwe versie van het wel bekende NIKEID zo kan jij bij Nike By You je eigen Nike sneakers maken. Je kan kiezen uit jouw favoriete model en vanuit daar alle materialen en kleuren uitkiezen en een sneaker maken die niemand anders heeft. Om de zoveel tijd bied Nike nieuwe materialen en kleuren om zo steeds vernieuwing te brengen aan deze bijzondere ervaring.

Nike By You Recycled Air Max 95

In plaats van alle traditionele materialen heeft Nike een geheel scala op tafel gebracht van verschillende duurzame materialen. Het bovenwerk van de Air Max 95 kan nu gestructureerd worden van kleurrkijk gerecycled schuim. De sneaker krijgt zo een “scrappy” look. De outsole kan worden gemaakt van Beaverton’s Nike grind-rubber, dit materiaal is eerder te zien geweest bij de Nike Space Hippie collectie. Vind jij deze scrappy look niks, dan kan jij altijd nog kiezen uit verschillende premium leersoorten. Deze leer soorten kan jij combineren met het gerecyclede schuim.

De Nike By You recycled Air Max 95 is momenteel helaas al uitverkocht, dus is het uitkijken naar een restock. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Nike By You Recycled
Nike By You Recycled
Nike By You Recycled
Nike By You Recycled
Images by Nike