Skip to content
Upcoming

Nike brengt de Outburst Running sneaker terug!

28 februari 2018 15:37
Nike brengt de Outburst Running sneaker terug!

Een van Nike’s hardloopmodellen uit de vroege jaren 90 maakt een onverwachte terugkeer. Voor de eerste keer is deze sneaker terug sinds de jaren 90, de Nike Outburst hardloop sneaker. Donderdag 1 maart is de sneaker klaar om terug te keren in twee originele colorways, die hierboven te zien zijn.

In de voortdurende toename van vintage hardloopschoenen heeft Nike al eerder verschillende andere sneakers uit de vroege jaren 90 laten zien, zoals de Air Span II. Deze keer heeft Nike weer diep in zijn archief moeten graven om ervoor te zorgen dat deze re-release van de jaren 90 sneaker zijn kracht in de moderne cultuur behoudt. De sneaker uit 1993 bestond uit een zorgvuldige samenstelling van mesh en suède, dat later is geüpdatet naar leer en nylon. De vintage Outburst sneaker biedt zowel minimalisme als een comfortabel, cool ontwerp van de jaren 90.

Deze sneaker zal gereleased worden in twee colorways, “Opal Green” en “Solar Red”. De swoosh, het logo op de tong en het logo op de hak, hebben deze kleur gekregen. Van de Nike Outburst zal naar verwachting op 1 maart een “Opal Green” en “Solar Red” selectie bij Nike-winkeliers in Korea arriveren. De wereldwijde releasedatum is 8 maart om 09:00 uur.

Nike Outburst Running Opal Green


Releasedatum: 1 maart (in Korea)
Colorway: Opal Green
Stylecode: AR4669-102
Shoplink: Klik hier >>


Nike Outburst Running Solar Red


Releasedatum: 01-03-2018 (in Korea)
Colorway: Solar Red
Stylecode: AR4669-101
Shoplink: Klik hier >>