Skip to content
Upcoming

Nike brengt een nieuwe ‘World Wide’ colorway op de Air Force 1 ’07

14 juni 2020 09:56
Nike brengt een nieuwe ‘World Wide’ colorway op de Air Force 1 ’07

Nike heeft bekend gemaakt dat ze een nieuwe colorway zullen droppen op de Air Force 1 ’07. Dat er een heel World Wide pack uit zou komen, was al bekend. Maar dat ze nog een heerlijke schone colorway zouden droppen op de Air Force 1 ’07, dat is een leuke verassing en je hoort ons zeker niet klagen. De sneaker heeft een strakke basis gekregen met leuke accenten die perfect bij het thema passen. Er bestaan meerdere modellen uit het pack, maar we kunnen toegeven dat dit een strakke toevoeging is. Wanneer deze sneaker zal droppen, is helaas nog niet bekend gemaakt. Wel kunnen we het paar nog verwachten in 2020! Nog eventjes dus.

Nike Air Force 1 ’07 ‘World Wide’ | CK7648-002

Dit toffe paar heeft een heerlijke strakke basis gekregen. Zoals we gewend zijn van de Nike Air Force 1. Een strak wit lederen bovenwerk zorgt voor een schone uitstraling. Voor de hiel is er gekozen voor een blauwe kleur, deze kleur zie je ook terug op de tong en de swoosh tags, samen met een wereld bol uitgetekend. Het pictogram ‘World Wide’ wordt op het tongetiket geplaatst. Voor de swoosh zelf is er gekozen voor een zwarte kleur, om het stoere erin te houden. De buitenzool heeft een witte rubberen kleur gekregen. Dit zorgt voor de stevigheid die je nodig hebt, en de comfort die we gewend zijn.

Release info

Wanneer dit heerlijke paar zal droppen is helaas nog niet bekend, wel kunnen we deze heerlijke sneaker verwachten in 2020. Ze zullen dan verkrijgbaar zijn bij Nike en Nike retailers vanaf 120,- euro. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten, zo ben en blijf je altijd up to date.

Nike Air Force 1 '07 'World Wide'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders