Skip to content
Upcoming

Nike brengt de Zoom Alpha OG “Binary Blue” terug

22 februari 2019 13:49
Nike brengt de Zoom Alpha OG “Binary Blue” terug

Na meer dan 20 jaar brengt Nike de Nike Zoom Alpha terug. Deze sneaker komt in de originele “Binary Blue” colorway en wordt gereleased op donderdag 28 februari.

Na lang onderzoek werd in 1995 dan eindelijk de ‘Zoom Air’ Technologie ontwikkeld. In het jaar 1996 was de Nike Zoom Alpha de eerste sneaker die gebruik maakte van de ‘Zoom Air’ technologie. Binnenin de Air unit zijn rekbare vezels geplaatst die de klap opvangen wanneer er een stap wordt gezet. deze vezels deuken even in, waarna ze vervolgens met een flinke kracht weer terug schieten naar de natuurlijke vorm. Dit geeft dus een krachtige terugvering, wat erg prettig is tijdens het sporten.

De Nike Zoom Alpha Bestaat uit een witte midzool met daarboven een upper met een aantal verschillende kleuren. Denk hierbij aan een mix van Binary Blue, Carotene en wit. De Swoosh in de oranje kleur trekt direct de aandacht. Deze is te vinden op de zijkant van de sneaker en bovenop de tong. Door het gebruik van de blauwe kleur als achtergrond van de oranje Swoosh, valt je oog direct op dat detail.

Wil jij deze terugkerende sneaker bemachtigen? Zet dan donderdag 28 februari in je agenda en blijf de releasekalender in de gaten houden!

Om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws, volg je @sneakerjagers op Instagram, bekijk je onze releasekalender, download je de Sneakerjagers app in de Apple app store of de Google Playstore en abonneer je op onze nieuwsbrief om razendsnelle updates te ontvangen in je inbox.


Nike Zoom Alpha QS 'Midnight Navy'

BQ8800-400 · Prijs vanaf €42,-

Naar alle aanbieders