Skip to content
Upcoming

De Nike Blazer Mid Vintage krijgt een suède/leer look

22 juni 2019 13:00
De Nike Blazer Mid Vintage krijgt een suède/leer look

De Nike Blazer Mid. Een van de oudere Nike modellen die nog steeds erg hip is en dat ook blijft! Naast talloze collabs met merken zoals Slam Jam en Off-White is de Blazer Mid een standaard geworden in de sneakercloset. De volgende Nike Blazer Mid Vintage brengt het beste van twee werelden samen. We hebben het natuurlijk over suède én leer!

Zoals we al hadden gezegd is op de volgende Nike Blazer Mid Vintage een combinatie van suède en leer gebruikt. Het volledige bovenwerk is gemaakt van een zwart suède materiaal. Samen met bruinleren details op de Swoosh en het heel detail krijgt de oorspronkelijk sportieve sneaker een premium look. De sneaker wordt afgewerkt met een witte mid- en outsole combinatie die de sneaker de juiste dosis rust brengt en ervoor zorgt dat de colorway perfect in balans is. 

Al met al heeft de sneaker dus een premium look maar blijft toch nog wel aan de sportieve kant hangen door de witte midsole. Ben jij overtuigd dat je deze heerlijke colorway in jouw collectie moet hebben? Check dan de onderstaande link voor meer informatie! Vergeet ook niet om Sneakerjagers in de gaten te houden voor jouw dagelijkse portie sneakernieuws.


Nike Blazer 77 'Black'

CJ9693-001 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders
Vintage
Vintage
Vintage
Vintage
Vintage
Images by Nike