Skip to content
Upcoming

Nike Blazer QS komt in een “Easter” colorway!

6 april 2018 10:29
Nike Blazer QS komt in een “Easter” colorway!

Misschien een beetje te laat voor Pasen, maar er komt nog een silhouet met een “Easter” colorway, namelijk de Nike Blazer QS! Eerder werd de Nike Air Force 1 Low al onthult in een “Easter” uitvoering, maar ook dit model is nog niet gereleased.

De hoofdkenmerken van deze sneaker zijn net zoals de AF1 “Easter”, de pastelkleurige patches. De complete schoen is bedekt met patches in de kleuren blauw, lichter blauw en licht roze. Het bovenwerk is samengesteld uit meerdere materialen zoals leer, nubuck en nylon. De opvallende upper maakt het ontwerp af met de tong die een kleur heeft dat doet denken aan de kleur van een eierschaal. Niet spierwit dus. Ook de veters, de swoosh en de tussenzool hebben deze zelfde kleur. In de binnenzool is een opengebarsten paasei afgebeeld dat de final holiday touch geeft aan dit silhouet. Scroll voor de foto’s van de heerlijke pastelkleurige sneakers gauw verder!

Deze Blazers zijn al gereleased in Azië, en zullen binnenkort ook in de US verkrijgbaar zijn. Helaas is het nog niet zeker of ze ook in Europa gedropt worden, maar we houden je op de hoogte via onze blogs en releasekalender! Benieuwd naar de Air Force 1 Low “Easter”? Klik dan hier!


Nike Blazer QS “Easter”

Stylecode: AO2368-600